Boek nu met 5% korting!
Brasss Hotel Suites
image

Boek nu met 5% korting!

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Geen extra reserveringskosten
Direct contact met ons team
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ons hotel is geopend!

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 geven wij u graag de volgende informatie.

Bij uw boeking is een creditcard en het tonen van een geldig identiteitsbewijs noodzakelijk. Uw boeking kunt u maken via onze website, telefonisch (023-5427804) of per e-mail info@brasss-hotelsuites.nl.

In plaats van onze private dining die we afgelopen periode met groot succes in samenwerking met Restaurant Toujours hebben aangeboden (en ook gaan voortzetten in de toekomst), verzorgd Toujours tijdens de lockdown delivery van diner.

Ontbijt wordt als delivery op het gewenste tijdstip voor uw suite geplaatst.

Stay Happy. Stay Healthy
Liefs Team Brasss

Welkom bij Boutique Hotel Brasss in Haarlem

Hartelijk welkom bij het meest charmante boutique hotel van Haarlem. In een schitterend Art Deco gebouw uit 1899 staan gastvrijheid en een zeer warm welkom voorop. Ons boutique hotel is een ware oase van rust midden in het historische maar bruisende centrum van Haarlem. Ons gehele team staat met persoonlijk gerichte service voor u klaar om u het best denkbare verblijf in Haarlem te bieden.

Boutique Hotel Brasss heeft maar liefst veertien bijzonder ruime suites. Elke suite is uniek. Uiteraard zijn alle suites voorzien van een kingsize bed en een grote regendouche. Maar wat denkt u van een stoomcabine, jacuzzi, spa bad of sauna in uw suite. Boutique Hotel Brasss heeft het. Bij ons verblijven is echt een verwennerij!

Onze suites
Onze receptie