Boek nu met 5% korting!
Brasss Hotel Suites
image

Boek nu met 5% korting!

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Geen extra reserveringskosten
Direct contact met ons team
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Veilig en verantwoord dineren op uw eigen ruime suite!

Bijzondere tijden vragen om nét wat creatievere oplossingen. Wij zijn er dan ook trots op om de handen ineen te kunnen slaan met restaurant Toujours. Eén van die lokale Haarlemse helden die een fantastische keuken heeft, waar wij ook van mogen genieten. Een selectie van deze gerechten serveren we nu samen met Toujours op uw suite. Via de geheime gangetjes van Haarlem centrum zorgen wij samen met het restaurant ervoor dat uw gekozen gerecht op uw tafel geserveerd wordt, alsof u in het restaurant zelf bent. Roomservice, maar dan next level.

Private dining op de ruime suite (veilig & verantwoord), om vervolgens van een goede nachtrust te genieten. Klik hier voor het samengestelde Brasss-Toujours Menu.

Ondanks de nieuwe maatregelen die het kabinet op 13 oktober gecommuniceerd heeft, bent u bij ons van harte welkom om in een van onze luxe suites te verblijven. Wij volgen de volgende richtlijnen, om de veiligheid voor u als gast te waarborgen. 

Welkom bij Boutique Hotel Brasss in Haarlem

Hartelijk welkom bij het meest charmante boutique hotel van Haarlem. In een schitterend Art Deco gebouw uit 1899 staan gastvrijheid en een zeer warm welkom voorop. Ons boutique hotel is een ware oase van rust midden in het historische maar bruisende centrum van Haarlem. Ons gehele team staat met persoonlijk gerichte service voor u klaar om u het best denkbare verblijf in Haarlem te bieden.

Boutique Hotel Brasss heeft maar liefst veertien bijzonder ruime suites. Elke suite is uniek. Uiteraard zijn alle suites voorzien van een kingsize bed en een grote regendouche. Maar wat denkt u van een stoomcabine, jacuzzi, spa bad of sauna in uw suite. Boutique Hotel Brasss heeft het. Bij ons verblijven is echt een verwennerij!

Onze suites
Onze receptie