Boek nu met 5% korting!
Brasss Hotel Suites
image

Boek nu met 5% korting!

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Geen extra reserveringskosten
Direct contact met ons team
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Boutique Hotel Brasss in Haarlem

Maatregelen om verspreiding COVID-19 te voorkomen

Beste gasten,

Vol enthousiasme kunnen wij mededelen dat, door de versoepeling van de maatregelen betreft het COVID-19 virus, u weer bij ons kunt genieten van de charmes van Haarlem. Om de richtlijnen te volgen van het RIVM, vragen wij om uw medewerking omtrent onze maatregelen in het hotel.

Ondanks deze maatregelen, zullen wij u nog steeds met een warm welkom ontvangen en zullen wij u begeleiden om het een onvergetelijk verblijf te maken. 

Met vriendelijke groet,

Team Brasss Hotel Suites

Welkom bij Boutique Hotel Brasss in Haarlem

Hartelijk welkom bij het meest charmante boutique hotel van Haarlem. In een schitterend Art Deco gebouw uit 1899 staan gastvrijheid en een zeer warm welkom voorop. Ons boutique hotel is een ware oase van rust midden in het historische maar altijd bruisende centrum van Haarlem. Ons gehele team staat met persoonlijk gerichte service voor u klaar om u het best denkbare verblijf in Haarlem te bieden.

Boutique Hotel Brasss heeft maar liefst veertien bijzonder ruime suites. Elke suite is uniek. Uiteraard zijn alle suites voorzien van een kingsize bed en een grote regendouche. Maar wat denkt u van een stoomcabine, jacuzzi, spa bad of sauna in uw suite. Boutique Hotel Brasss heeft het. Bij ons verblijven is echt een verwennerij!

Onze suites
Onze receptie