Boek nu met 5% korting!
Brasss Hotel Suites
image

Boek nu met 5% korting!

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Geen extra reserveringskosten
Direct contact met ons team
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Parkeren op onze privé parkeerplaatsen

Parkeren op onze privé parkeerplaatsen:

Brasss Hotel Suites beschikt over een aantal afgesloten privé parkeerplaatsen op enkele minuten wandelafstand van de receptie. Wanneer u gebruik wilt maken van één van deze parkeerplaatsen dient u dit vooraf en tijdig te reserveren i.v.m. het beperkte aantal plaatsen.

Het tarief voor deze parkeerplaats bedraagt €25,00 (incl. BTW) per nacht per auto (14:00u dag van aankomst – 11:00u dag van vertrek). 

Parkeren in de binnenstad van Haarlem:

De receptie Brasss Hotel Suites is gevestigd aan de Korte Veerstraat 3 en dit betreft een autovrije straat. Bij aankomst in Haarlem adviseren wij u om gebruik te maken van de laad- en losplekken aan het Spaarne t.h.v. huisnummer 66/Restaurant Spaarne66 en uw bagage af te geven bij de receptie. Vervolgens kunt u uw auto parkeren en inchecken in het hotel.

Het centrum van Haarlem betreft een autovrije en-luwe zone met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Betaald parkeren geldt van maandag t/m zaterdag tussen 09:00u en 23:00u; op zondag van 13:00u tot 23:00u. U kunt gratis parkeren op Nieuwjaarsdag, 1e & 2e Paasdag, Koningsdag, 5 mei, Hemelvaartsdag, 1e & 2e Pinksterdag, 1e & 2e Kerstdag.

Openbare parkeergelegenheden op wandelafstand in het centrum van Haarlem:

Parkeergarage De Appelaar, Damstraat 12, 2011 HA Haarlem (3 min.)

Parkeergarage De Kamp, De Witstraat 1, 2011 DV Haarlem (6 min.)

Parkeergarage Station, Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem (11 min.)

Parkeergarage Houtplein, Wagenmakerslaan 1, 2012 DJ Haarlem(11 min.)

Parkeergarage Raaks, Zijlvest 45, 2011 VB Haarlem (10 min.)

De tarieven voor de parkeergarages variëren tussen €2,25 en €2,98 per uur met een maximum van €25,- per dag.

ParkBee Parkeerlocatie De Koepel, Harmenjansweg 4, 2031 WK Haarlem (11 min.) Om gebruik te kunnen maken van deze parkeerlocatie dient u de Parkmobile of Park-line app te downloaden. Klant worden is áltijd gratis en na inschrijving kunt u direct parkeren. De tarieven zijn vanaf €2,- per uur met een maximum van €10,- per dag. U kunt alle informatie m.b.t. ParkBee vinden via www.parkbee.nl.Bekijk hier de plattegrond