Boek nu met 5% korting!
Brasss Hotel Suites
image

Boek nu met 5% korting!

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Geen extra reserveringskosten
Direct contact met ons team
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wellness bij Brasss Hotel Suites


Brasss hotel suites beschikt over exclusieve spa faciliteiten op de kamers. Op basis van uw persoonlijke wensen kunt u een keuze maken uit onderstaande faciliteiten.

Infrarood sauna

Heeft u last van stijve spieren? 10-25 minuten in een infraroodcabine helpt de pijn verzachten en
verbetert de doorbloeding. In onze cabine wordt uw lichaam verwarmd door de infraroodpanelen. De kortgolvige infraroodwarmte dringt 3-5 millimeter door de eerste huidlaag, waardoor onderliggende bloedvaten uitzetten en de warmte tot een dieper niveau in het lichaam kan doordringen.

De warmte in een infraroodsauna zorgt ervoor dat blessure veroorzakende vetzuren en afvalstoffen
je lichaam kunnen verlaten en werkt verkwikkend en ontspannend. De infraroodsauna is ideaal voor na het sporten. Een regelmatig bezoek helpt spierpijn te voorkomen en blessures te genezen.
Omdat bij een infrarood sauna de warmte tot diep in de spieren doordringt kost het meer tijd voor het lichaam om de warmte kwijt te raken. Koel daarom altijd eerst rustig af, bijvoorbeeld onder een lauw warme douche alvorens je een koude douche gebruikt. Let op: Gebruik wordt afgeraden tijdens zwangerschap en dragers van een pacemaker.

Stoomcabine

Het stoombad behoort tot de oudste tradities van natuurlijk baden. De warme stoom neemt dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid weg. Daarnaast hebben de stoom en etherische oliën een gunstig effect op uw luchtwegen. De luchtvochtigheid in een stoombad is extreem hoog, waardoor het lastig is om te ademen en te zweten. Dit maakt dat je lichaamstemperatuur stijgt en je lichaam aan het werk wordt gezet.

De warmte in een stoomcabine opent je poriën, waarna de stoom zijn reinigende werking kan doen.
Giftige stoffen die je lichaam via de huid naar buiten stuwt, worden afgevoerd via transpiratie. Ook
bevordert deze wisselwerking de natuurlijke veerkracht en souplesse van de huid. Neem na het stoombad een koude douche om af te koelen en de bloedsomloop extra te stimuleren. Geef voor een optimaal effect je lichaam minimaal 10 minuten rust.


Jacuzzi

De Jacuzzi’s in onze suites geven meer dan alleen een relaxed gevoel. Het zachte water maakt het
lichaam warm en soepel en de krachtige bubbels zorgen voor een prettige massage. Het bruisende
water stimuleert de bloedsomloop en heeft een revitaliserend effect. Bij sommige jacuzzi’s hangt zelfs een flat screen of heeft een prachtig uitzicht over de stad!