Boek nu met 5% korting!
Brasss Hotel Suites
Discount slider image

Boek nu met 5% korting!

Boek nu via onze eigen site en ontvang automatisch 5% korting!

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Geen extra reserveringskosten
Direct contact met ons team
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Locatie

Brasss Hotel Suites is gevestigd in het bruisende hart van het stadscentrum van Haarlem. Het hotel is omringt door de Gouden Straatjes van Haarlem. Dit zijn zeven pittoreske straatjes met bijzondere winkels en restaurants. Maar ook in de rest van het centrum zijn alle bezienswaardigheden op loopafstand. Het treinstration van Haarlem is gevestigd op 8 à 10 minuten loopafstand van de receptie van het hotel. Vanaf het station vertrekt om de 7 minuten een trein naar Amsterdam Centraal. De Zuidangent buslijn bevindt zich op 5 minuten lopen van Brasss en hiermee bent u binnen een halfuur in Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol. 

Parkeren

Parkeren in de binnenstad van Haarlem

De receptie van Brasss & Haarlem Hotel Suites is gevestigd aan de Korte Veerstraat 3. Dit is een autovrije straat.  Bij aankomst bij onze receptie adviseren wij u gebruik te maken van de laad- en losplekken aan het Spaarne t.h.v. huisnummer 66 (Restaurant Spaarne66). Nadat u uw bagage heeft afgegeven bij de receptie kunt u uw auto parkeren en inchecken in het hotel.

Privé Parking

Brasss Hotel Suites heeft een afgesloten privé parkeerterrein op enkele minuten wandelafstand van de receptie. Ons parkeerterrein heeft een beperkt aantal beschikbare plaatsen. Als u uw auto op onze privé parking wilt parkeren, raden wij u aan om uw parkeerplaats ruim vooraf te reserveren. Het tarief voor deze parkeerplaats bedraagt € 30,- per nacht per auto (14:00u tot 11:00u). 

Openbare Parkeermogelijkheden

In de nabijheid van Haarlem Hotel Suites zijn de volgende openbare parkeergelegenheden:

Parkeergarage De Appelaar, Damstraat 12, 2011 HA Haarlem (3 min. lopen)

Parkeergarage De Kamp, De Witstraat 1, 2011 DV Haarlem (6 min. lopen)

Parkeergarage Houtplein, Wagenmakerslaan 1, 2012 DJ Haarlem (11 min.)

Parkeergarage Raaks, Zijlvest 45, 2011 VB Haarlem (10 min.)

Parkeergarage Station, Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem (11 min. lopen)

Via onderstaande link worden per parkeergarage de actuele beschikbare parkeerplaatsen aangegeven. Als u op dit cijfer klikt, ziet u het adres en de tarieven van de betreffende parkeergarage en kunt u een routebeschrijving maken.

https://www.haarlem.nl/parkeertarieven/

Houd er rekening mee dat in de binnenstad weinig parkeergelegenheid op straat is. Bovendien is de tijdsduur dat u hier mag parkeren beperkt.