1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Onze Suites

Boutique Hotel Brasss is gevestigd in één van de mooiste Art Deco panden van Haarlem. Het pand, genaamd “De Zon”, werd in 1899 gebouwd en deed tot 1959 dienst als chique warenhuis. De zon ziet u terug in ons logo. De Korte Veerstraat en de omliggende straten vormden destijds het hart van het winkelcentrum.

Ruim honderd jaar later is gastvrijheid in gebouw “De Zon” nog steeds leidend. Onze fabuleuze suites zijn het beste uitgangspunt om Haarlem en omgeving te ontdekken. Wandel door de unieke Haarlemse Gouden Straatjes en geniet van de vele gezellige horecagelegenheden.

Onze veertien suites refereren allemaal aan de zee. Zo zijn er bijvoorbeeld suites Rode Mul, Langoustine of Diamonds of the Sea. Iedere suite heeft een uniek karakter en beschikt over exclusieve spa faciliteiten zoals een jacuzzi, sauna of stoomcabine. Luxe elementen zoals een kingsize bed, onbeperkt wifi, Smart TV, airconditioning, ruime badkamer en espresso- en thee mogelijkheden zijn natuurlijk standaard. In uw suite geniet u van rust en wellness.

Bij Boutique Hotel Brasss vinden we service en persoonlijk advies van groot belang. Ons team doet niets liever dan uw verblijf in ons geliefde Haarlem zo fijn mogelijk te maken. Al onze medewerkers voorzien u graag van advies en tips om u het échte Haarlem te laten ervaren.

Overzicht Suites